Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul îngreunat în Maramureș, din cauza condițiilor meteo

Pe toate drumurile din judeţul Maramureş se circulă, luni dimineaţa, în condiţii de iarnă, iar pe o porţiune a DN 18, în Pasul Prislop din Munţii Pietrosul Rodnei, traficul este îngreunat de formarea ceţei, conform Instituţiei Prefectului-judeţul Maramureş.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2018 - 10:53

"În cursul nopţii de duminică spre luni a nins pe arii extinse în judeţ. Vizibilitatea este redusă de ceaţă, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop, între judeţele Maramureş şi Suceava. Reţeaua de drumuri naţionale din judeţ este practicabilă, partea carosabilă fiind curată, dar umedă. Se circulă în condiţii de iarnă. Vântul a suflat slab la moderat, cu intensificări izolate de până la 68 km/h în zona montană înaltă, viscolind ninsoarea", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului- judeţul Maramureş, Dan Bucă.

Pe tronsoanele de drumuri judeţene s-au răspândit, luni dimineaţă, 592 tone de material antiderapant, acţionându-se cu un număr de 29 de utilaje.

Stratul de zăpadă măsoară 61 cm la Vf. Iezer, 38 cm la Cavnic, 33 cm la Băiuţ, 30 cm la Luhei, 28 cm în Pasul Gutâi, 27 cm la Groşii Ţibleşului, 23 cm la Firiza, 22 cm la Răzoare şi Coroieni, 18 cm pe Valea Vaserului, 17 cm la Mara, 16 cm în Poiana Borşa, 14 cm în Baia Borşa şi 12 cm la Târgu Lăpuş.

S-a format gheaţă la mal pe râurile Vişeu, Vaser, Ruscova, Boicu, Botiza, Mara şi Firiza, iar pe râul Lăpuş sunt sloiuri de gheaţă. Exploatarea amenajării barajului Strâmtori-Firiza se desfăşoară în condiţii de siguranţă, dau asigurări autorităţile judţene.

Comentarii

loading...