Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic restricționat pe Centura București, pentru maratonul de ciclism „Prima evadare”

Pe Centura București, între localităţile Otopeni şi Tunari, pe sectorul cuprins între km 1+000 – km 3+000, calea 2, banda 1, vor fi instituite duminică, în intervalul orar 10.00 - 12.00, restricţii de circulaţie în vederea desfăşurării maratonului de ciclism „Prima evadare”.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2018 - 10:43

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) precizează că în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligatia să respecte restricţiile  instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile pilotilor de trafic aflaţi la locul desfăşurării evenimentului.          

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Comentarii

loading...