Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic restricţionat, duminică, din cauza finalei Cupei României la fotbal

Traficul rutier va fi restricţionat duminică în zona Stadionului Naţional Arena, cu ocazia finalei Cupei României la fotbal.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

25.05.2018 - 16:15

Duminică, pe Stadionul "Naţional Arena" vor avea loc finala Cupei României de Juniori şi finala Cupei României la fotbal - începând cu ora 17,00 se va juca meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Dinamo 1948; începând cu ora 21,00 se desfăşoară meciul dintre FC Hermannstadt - CSU Craiova.

Brigada Rutieră anunţă că, începând cu ora 13,00, se va restricţiona traficul rutier, cu excepţia RATB, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe mai multe tronsoane:

* Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

* Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă, respectiv Şos. Iancului (în funcţie de valorile de trafic) până la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

* Str. Vatra Luminoasă, între străzile Tony Bulandra şi str. Pierre de Coubertin (ambele sensuri de circulaţie), spaţiul necesar parcării autocarelor suporterilor CS U Craiova;

* Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu;

* Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion;

* Banda I a Bd. Nicolae Grigorescu, între Bd. Basarabia şi Str. Constantin Brâncuşi (sensul de circulaţie spre Parcul IOR), spaţiul necesar parcării autocarelor suporterilor FC Hermannstadt;

* Bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, pentru defluirea pietonală dacă situaţia o va impune.

Totodată, se va restricţiona traficul rutier pe banda I de circulaţie, progresiv, în jurul orei 17,00, pe traseul de deplasare a suporterilor CSU Craiova, care vor sosi cu trenul: Gara Obor - Bd. Ferdinand - Str. Baicului - Şos. Pantelimon - Bd. Pierre de Coubertin - Arena Naţională şi retur după încheierea meciului de fotbal.

Începând de sâmbătă, ora 20,00, se va restricţiona parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului Naţional Arena, cu ajutorul Poliţiei Locale sector 2, iar duminică, începând cu ora 13,00, se va restricţiona parcarea autoturismelor şi pe Bd. Nicolae Grigorescu, între Bd. Basarabia şi Str. Constantin Brâncuşi, cu ajutorul Poliţiei Locale sector 3.

De asemenea, pentru prevenirea opririlor/staţionărilor neregulamentare de pe Str. Vatra Luminoasă şi pe Str. Tony Bulandra, se va solicita sprijinul Poliţiilor Locale competente teritorial.

Comentarii