14.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

UPDATE: Trafic blocat pe A1, pe ambele sensuri. FOTO

 în zona localităţii Bolintin-Vale. Cozile de mașini se întind pe mai mult de 10 kilometri, în ambele sensuri. Mulți dintre cei aflați în blocaj au încercat să se întoarcă pe banda de urgență, blocând accesul salvatorilor. Mașinile de la SMURD și de la Pompieri nu pot să intervină pentru că și banda de urgență e blocată.

Potrivit Infotrafic, un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit, marţi, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale.

Traficul rutier este întrerupt, marţi seara, pe ambele sensuri de mers ale A1 Piteşti-Bucureşti, în urma unui accident, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe sensul către Capitală al autostrăzii Piteşti – Bucureşti, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate o motocicletă şi un autoturism.

Traficul este întrerupt atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală.

Potrivit primelor date, evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care una este inconştientă, mai arată sursa citată.

Ultima oră
Pe aceeași temă