Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coloană de mașini în zona Comarnic

Trafic aglomerat spre munte și spre mare. Unde sunt coloane de mașini. Vama Nădlac supraaglomerată

Aglomerație pe DN1, în zona Comarnic, pe Autostrada Soarelui, pe DN 39 şi la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti în DN7

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2018 - 14:14

Traficul este aglomerat DN1 Ploieşti – Braşov, în zona localităţii Comarnic, la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, dar și pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi DN39 Mangalia – Constanţa, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în ceea ce priveşte fluenţa traficului, există aglomeraţie pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov în zona localităţii prahovene Comarnic şi la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7. Semnalăm, de asemenea, că valorile de trafic sunt crescute şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi DN39 Mangalia – Constanţa, fără a fi semnalate însă probleme majore.

Mii de români care îşi petrec minivacanţa de 1 Mai în afara ţării au aglomerat punctele de trecere a frontierei de la graniţa cu Ungaria, unde sâmbătă se formaseră coloane de maşini. La Nădlac II se aşteaptă peste o oră pentru ieşirea din ţară.

La Urziceni (Satu Mare) sunt două benzi de ieşire şi se aşteaptă 30 de minute, la fel şi în cazul PTF Petea (Satu Mare), unde se lucrează pe o arteră de ieşire dedicată traficului uşor


Majoritatea celor care pleacă sâmbătă din ţară aleg destinaţii apropiate, precum Ungaria sau Austria.

Comentarii

loading...