Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ion Ţiriac

Ţiriac: "România nu e o ţară coruptă, e doar o percepţie moştenită. Corupţie există în toată lumea"

Omul de afaceri Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară, a declarat pentru Digi 24 că "România nu este o ţară coruptă".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.04.2018 - 23:31

"România nu e o ţară coruptă. E doar o percepţie moştenită din generaţie în generaţie", susţine omul de afaceri Ion Ţiriac într-un interviu publicat de Digi 24.

"Noi nu suntem corupți. Societatea noastră e coruptă pentru că așa am învățat-o noi sau străbunicii noștri de la turci de la toată lumea cu bacșișul... Corupție există în toată lumea din păcate. Că la noi, și la noi e o corupție minoră, vorbim de 2,5 lei".

În privinţa sportului românesc, fostul mare campion a fost evaziv: "Nu prea mai uit la tenis, nu am nici 5 la sută din timpul meu consumat în sport. Sportul a devenit o industrie enormă".

Întrebat despre Simona Halep, Ion Ţiriac a răspuns că aceasta "e în momentul de față cel mai reprezentantiv român în lumea asta sportivă, politică sau socială".

Comentarii

loading...