Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Timişoara, încă treci cazuri de gripă, înregistrate. Alt bărbat este suspect, dar neconfirmat

Încă două cazuri confirmate şi o suspiciune de gripă au apărut, la Timişoara, în ultimele zile. Este vorba despre doi copii şi un bărbat de 61 de ani, care sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2018 - 13:24

Unul dintre copii, de numai doi ani, suferă şi de tetrapareză spastică.

În cazul copiilor a fost confirmată existența virusului gripal, dar starea lor de sănătate este bună.

Medicii mai au în evidenţă un bărbat suspect de gripă, însă diagnosticul nu a fost confirmat încă. Este internat la terapie intensivă, deoarece suferă de afecţiuni multiple, printre care diabet şi boli cardiovasculare.

Tot la terapie intensivă este şi femeia care a ajuns la spital în urmă cu aproximativ două săptămâni, în cazul căreia existenţa virusului gripal a fost confirmată.

Ea este intubată şi suferă de obezitate, hipertensiune şi boală coronariană.

Până acum, în Timiş, a fost înregistrat un singur deces din cauza gripei, însă la nivel naţional, numărul deceselor a ajuns la 97, informează site-ul tvr.ro.

Comentarii

loading...