Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Greta Thunberg. Activista de mediu.

Thunberhisteria

Donald Trump și Greta Thunberg față în față la Davos : la așa cap, așa căciulă.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

20.01.2020 - 20:31

Donald și Greta vor fi cu siguranță în centrul atenției la Conferința de la Davos de anul acesta care are loc între 21 și 24 ianuarie. Sunt perplexat de actuala situație și nu pot spune decât că la așa cap, așa căciulă. Ne aflăm într-adevăr într-o situație de criză majoră în ceea ce privește degradarea continuă a mediului, dar oare aparițiile televizate ale unei tinere scandinave care a traversat Atlanticului de Nord la bordul unei ambarcațiuni ne vor salva?

Greta Thunberg este o tânără cu intenții probabil bune, dar cu o viziune necoaptă. S-a aruncat într-un joc pe care nici ea nu îl înțelege și care este peste puterea ei de înțelegere. Momentul primirii premiului Nobel pentru pace anul trecut de către această „fetișcană” de doar 16 a fost primit cu opinii cât se poate de diverse. În timp ce marile publicații de peste ocean ca The Guardian sau The Times o lăudau aproape mesianic pe Greta, alți jurnaliști de nișă precum Paul Joseph Watson de la Info Wars priveau sceptic și poate chiar hahaleric decernarea acestor lauri. 

Citește mai departe pe Academia Catavencu.

Citește totul despre:

#Greta Thunberg

Comentarii