Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Termoenergetica reduce facturile la apă caldă bucureștenilor afectați de avarii în sectoarele 2 și 3

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță că va acorda diminuări la factura lunii iulie, în zonele din sectoarele 2 şi 3, care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2020 - 12:46

Diminuările vor fi cuprinse între 16 şi 24 de procente şi vor fi calculate în funcție de perioada și orele de nefuncționare, pentru toate zonele afectate din sectoarele sus-menționate.
În prezent, anunță compania, a fost reluată furnizarea apei calde, la parametrii normali. Termoenergetica consideră important de subliniat faptul că pe toată perioada efectuării reviziei la CET SUD (aparținând ELCEN) alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu.
După cum se știe, Sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al
termoficării, după dispariția CET-ului Titan (aparținând Ministerului Economiei) în anul 2012.
Termoenergetica menționează, totodată, și faptul că, în cazul în care există situații punctuale unde apa caldă se furnizează deficitar, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparații la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem.

Citește totul despre:

Comentarii