21.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăSocialTermoenergetica lasă fără apă caldă mai multe blocuri din sectorul 3

Termoenergetica lasă fără apă caldă mai multe blocuri din sectorul 3

Pentru remedierea unei avarii la conductele de termoficare ale Magistralei 2 Sud, bucureștenii din 79 de blocuri ale Sectorului 3 rămân, de marți până vineri, fără apă caldă, transmite Termoenergetica.

Termoenergetica București (CMTEB) SA a comunicat, marți, că se fac lucrări pentru remedierea unor avarii la conductele de termoficare ale Magistralei 2 Sud din sectorul 3 al Capitalei. Aceste lucrările sunt esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.

Zona afectată va fi în jurul intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și strada Episcop Damaschin.

Astfel, pentru remedierea avariei, furnizarea apei calde pentru cinci puncte termice care alimentează 79 de blocuri va fi întreruptă până vineri, ora 24.00, anunță CMTEB.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în zona străzii Maşina de Pâine din sectorul 2, precum și în cartierele Colentina și Lacul Tei din sectorul 2”, potrivit Termoenergetica.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Procurorii cer arestare preventivă pentru fostul președinte Igor Dodon

Procurorii din Republica Moldova cer arestare preventivă pentru fostul președinte Igor Dodon. Fostul șef de stat este acum reținut, pe termen de 72 de ore....

AS Roma a câștigat primul trofeu european, Europa Conference League, în finala cu Feyenoord Rotterdam 1-0

AS Roma a cucerit primul său trofeu continental, Europa Conference League, după ce a învins-o pe Feyenoord Rotterdam cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri...

Noua conducere a PNL, aleasă la Poiana Brașov

Liberalii se reunesc astăzi, la Poiana Braşov, în Liga Aleşilor Locali, iar mâine în Consiliul Naţional al formaţiunii.Reuniunea Ligii Aleşilor Locali va avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă