Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Termoenergetica a refuzat contractul cu ELCEN. Ce se întâmplă cu termoficarea

Sistemul de termoficare al Capitalei funcționează nelegal, după ce Termoenergetica a refuzat nejustificat să semneze contractul cu ELCEN, avertizează un comunicat transmis de Sierra Quadrant.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2019 - 18:02

Compania Termoenergetica, subordonată Primăriei Capitalei, solicită ELCEN să furnizeze agent termic pe baza unor comenzi zilnice, în afara contractului, adică nelegal, subliniază comunicatul difuzat de Sierra Quadrant. O asemenea procedură continuă "politica de forță impusă de Primăria Municipiului București (PMB) care a obligat ELCEN să livreze apa caldă gratis către RADET".

Pe de altă parte, conducerea Companiei Municipale Termoenergetica București, care a devenit noul distribuitor de energie termică al Capitalei după preluarea activității RADET, tergiversează semnarea contractului cadru cu ELCEN.

În prezent, datoriile curente neîncasate de ELCEN au ajuns la circa 250 de milioane de lei, fără a lua în calcul datoria istorică de 3,7 miliarde de lei.

Comentarii