Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Teleorman: Restricţii de circulaţie pe DN6, din cauza inundaţiilor

Traficul este restricţionat în prezent în judeţul Teleorman pe DN6, între localităţile Ghimpaţi şi Drăgăneşti Vlaşca, circulaţia autoturismelor fiind deviată pe DN61, potrivit Infotrafic.

Share

Rl online 0 comentarii

09.03.2018 - 12:19

''Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Teleorman, pe DN6 între localităţile Ghimpaţi (judeţul Giurgiu) şi Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman), traficul rutier se desfăşoară cu restricţie pentru autovehiculele cu masa maximă total admisă mai mică de 3,5 tone, din cauza acumulării de apă pe partea carosabilă, pe raza localităţii Drăgăneşti-Vlaşca, la intersecţia cu DJ503'', se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, circulaţia autoturismelor a fost deviată pe DN61 Ghimpaţi - Milcovăţu - DJ612 Mereni - Videle - DJ503 Videle - Târnava - DC18 Comoara - ieşirea din Drăgăneşti Vlaşca pe DN6, spre Alexandria.

Comentarii

loading...