Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Stiri de Sibiu

Telecabina de la Bâlea nu funcționează, miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Telecabina de la Bâlea nu funcţionează miercuri, pentru a doua zi consecutiv, respectivul mijloc de transport fiind singura modalitate pentru cabanieri, salvamontişti şi turişti să parcurgă un traseu de 3.700 de metri, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, informează Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.02.2018 - 12:52

Telecabina este construită pentru a ajunge până la altitudinea de 2.034 de metri în Munţii Făgăraş.

Telecabina nu funcţionează pentru că se face o revizie tehnică, explică reprezentanţii Cabanei Bâlea Lac. Ei au anunţat că speră ca în jurul prânzului să fie reluat transportul pe cablu la Bâlea, în funcţie de condiţiile meteo.

Meteorologii sibieni au anunţat că vântul suflă cu 65 de kilometri pe oră în zona Bâlea.

La Bâlea Lac se poate ajunge doar cu telecabina, Transfăgărăşanul fiind închis pe porţiunea Bâlea Cascadă - Bâlea Lac, din cauza avalanşelor de zăpadă. Turiştii sunt atraşi de Bâlea Lac pentru că aici există singurele construcţii de gheaţă din România, un hotel, igluuri şi o biserică, dar şi cel mai mare strat de zăpadă din ţară, care măsoară 177 de centimetri.

Comentarii

loading...