Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

TelDrum dă în judecată primăria din orașul copilăriei lui Liviu Dragnea

Compania de construcții Tel Drum, judecată într-un dosar penal și care și-a cerut recent insolvența, a dat în judecată primăria comunei Saelele din județul Teleorman pentru datorii restante, solicitând instanței emiterea unei ordonanțe care să oblige primăria la plata acestora.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 26.01.2018 - 14:16

Potrivit informațiilor publice disponibile, primăria Saelele a încheiat în 2012 un contract cu Tel Drum de aproape 4 milioane lei pentru lucrări de construire a unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare a apelor uzate în localitate. Liderul PSD, Liviu Dragnea, al cărui nume a fost asociat frecvent cu Tel Drum, inclusiv de către DNA, el negând de fiecare dată orice legătură cu compania, s-a născut în comuna Grația din Teleorman și a copilărit în comuna Saelele din același județ.

În august 2016, el a participat la inaugurarea unui cămin pentru persoane în vârstă în comună, realizat cu fonduri UE, și a asistat la meciul de fotbal din finala Cupei Teleormanului între Voința Saelele și Rapid Buzescu, primind și o diplomă de excelență pentru ”implicarea în dezvoltarea comunei Saelele și contribuția adusă la creșterea nivelului calitativ al fotbalului din județul Teleorman”.

De altfel, potrivit GSP.ro, proprietarul în acte al clubului de fotbal Voința Saelele era, cel puțin la acea dată, șoferul lui Dragnea, Mădălin Ioniță, iar finanțator - fiul președintelui Camerei Deputaților, Valentin Dragnea.

Primarul PSD al comunei Saelele, Gabriel Cârjan, este în funcție din 2004. În 2014, el s-a remarcat prin faptul că s-a dat singur în judecată. Mai precis, în calitate de profesor la școala din Saelele, a dat în judecată primăria localității, condusă tot de el, cerând dobânzi la diferențele salariale pe care le obținuse prin altă hotărâre judecătorească.

Comentarii