7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialTarifele pentru vizitarea Palatului Parlamentului vor fi majorate

Tarifele pentru vizitarea Palatului Parlamentului vor fi majorate

Potrivit propunerii de actualizare a serviciilor şi tarifelor pentru vizitatorii adulţi, un tur standard pentru maximum 40 de persoane va costa 40 de lei de persoană, în loc de 35, iar turul standard care include subsolul a fost majorat de la 40 de lei la 45 de lei.

De asemenea, a fost introdusă şi posibilitatea unui tur panoramic al oraşului de pe terasa Parlamentului, iar preţul este de 100 de lei/ persoană adultă.

Totodată, au fost actualizate şi tarifele pentru copiii cu vârste între 7-18 ani, astfel că un tur standard care era gratuit va costa 10 lei, iar turul standard cu vizitarea subsolului va costa 15 lei.

Studenţii cu vârste între 19-26 de ani vor putea face un tur standard cu 20 de lei în loc de 18 lei, iar turul standard care include şi vizitarea subsolului a fost majorat de la 19 lei la 23 de lei.

Printre opţiunile noi puse la dispoziţia vizitatorilor se numără şi un pachet standard pentru 35 de persoane, care costă 40 de lei de persoană, în timp ce turul standard care include şi vizitarea subsolului, tot pentru 35 de persoane, va costa 45 de lei.

Taxa foto/video 30 de lei a fost exclusă, tariful fiind inclus în preţul biletului de vizitare.

Modificările vor intra în vigoare de la 1 iulie 2018.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă