Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu: Staţiile de măsurare a calităţii aerului sunt stricate

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, la o conferinţă pe tema traficului, că ministrul Mediului i-a transmis că staţiile de măsurare a calităţii aerului din Bucureşti sunt stricate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.06.2018 - 14:11

„Facem în Bucureşti o mare greşeală. Vorbim de maşini electrice, dar nu vorbim deloc de mijloacele de transport public. Vă gândiţi că cea mai mai mare parte dintre cei care ne aflăm aici folosim o maşină de patru, cinci locuri, ca să ne deplasăm o singură persoană? Nu vi se pare că este o risipă? Nu vi se pare că dacă înlocuim o maşină de patru metri patruzeci cu o maşină de doi metri lungime vom avea mai multe locuri de parcare şi circulaţia se va desfăşura mai uşor?”, a declarat, miercuri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în cadrul unui summit privind traficul.

Preşedintele Senatului a mai declarat că i-a cerut ministrului Mediului să înceapă măsurători privind calitatea aerului în Bucureşti.

„Cealaltă mare problemă este sănătatea cetăţeanului şi nu prea vorbim de poluare. Am întrebat-o pe doamna Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, şi am rugat-o să înceapă să facă măsurători pentru calitatea aerului în Bucureşti. Mi-a spus că staţiile de măsurare a aerului sunt stricate. Sper să le pună în funcţiune. Aşa cum apar zilnic buletine de meteo, aşa trebuie să apară şi buletine de calitate a aerului, care ne vor speria”, a mai declarat Tăriceanu, care a fost speaker la summitul organizat, miercuri, la Camera de Comerţ.

Comentarii

loading...