Tânărul împușcat de polițist în incidentul de la Sângeorz-Băi a decedat în această noapte

Tânărul de 22 ani, care a ajuns vineri seara la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița cu plăgi împușcate în zona abdominală, în urma unui conflict cu poliția, a decedat în cursul nopții.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.12.2017 - 19:26

„Persoana respectivă a decedat. S-a intervenit chirurgical și, din păcate, era cu hemoragie și a decedat în cursul nopții. Avea 22 de ani”, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Mihaela Mastan. Polițistul rănit în incident, în vârstă de 25 ani, a rămas în continuare internat.

Un bărbat a fost rănit vineri seara în orașul Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud, după ce a atacat o patrulă de polițiști care se afla în misiune la o intervenție, în incident fiind rănit și unul dintre oamenii legii.

Potrivit IGPR, patrula de poliție din orașul Sângeorz-Băi a fost dirijată să aplaneze un scandal, în urma unui apel prin 112.

„În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliție pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi polițiști cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind și un prieten. Urmare a somațiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre polițiști a fost și el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului”, informează Poliția.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Comentarii