Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tabletele gratuite să ajungă în școli până la 10 septembrie, a cerut ministrul Monica Anisie

Data până la care cele 250.000 de tablete şi laptopuri destinate elevilor trebuie să ajungă în școli a fost fixată la 10 septembrie, a anunțat, miercuri, ministrul Educației, Monica Anisie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

15.07.2020 - 19:10

"Ministerul Educaţiei a elaborat caietul de sarcini şi acolo avem ca termen pentru a ajunge în unităţile de învăţământ 10 septembrie. Dar, după cum bine se ştie, nu Ministerul Educaţiei realizează această achiziţie. Noi, ca Minister al Educaţiei, am pus termenul limită 10 septembrie", a precizat, într-o dezbatere online, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie.

Cu privire la începutul anului școlar 2020 - 2021, "avem conturate trei scenarii", a precizat ministrul Anisie, unul dintre scenarii fiind acela de a începe cursurile efectiv în clasă, ca înainte de pandemie, de la data de 14 septembrie 2020.

Al doilea scenariu este ca unii elevi să fie în clasă iar alții să urmărească online, de acasă, iar cel de-al treilea scenariu este ca toți elevii să facă școală online, de acasă.

 

Comentarii