21.5 C
Bucharest
Thursday, 28 September 2023
HomeSocialSute de permise de conducere, reținute de polițiștii rutieri, în ultimile 24...

Sute de permise de conducere, reținute de polițiștii rutieri, în ultimile 24 de ore. Principalele abateri constatate

Poliţiştii rutieri au reţinut, în ultimele 24 de ore, 756 de permise de conducere. Dintre acestea, 108 au fost reținute pentru consum de alcool, iar alte şase pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Ministerul Afacerilor Interne, echipajele de poliţie care au acţionat la nivelul întregii ţări au reţinut în total 756 de permise de conducere (dintre care 108 pentru consum de alcool şi 6 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise) și au retras 281 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, la nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate, în ultimele 24 de ore, 760 de posibile infracţiuni, aproximativ 24% dintre acestea fiind din oficiu. În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de sâmbătă, s-au dispus măsuri preventive pentru 33 de persoane.

Au fost prinşi în flagrant 156 de autori de infracţiuni care au săvârşit 160 de fapte penale, şi au fost depistate 20 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Totodată, poliţiştii şi jandarmii au constatat 10.306 contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,5 milioane de lei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Commander lovește din nou! Încă un un membru al personalului Secret Service de la Casa Albă, atacat de ciobănescul lui Biden

Un ofiţer în uniformă al Secret Service "a intrat în contact" cu Commander, în vârstă de 2 ani, luni, în jurul orei 20.00,...

Aniversare nu tocmai fericită, pentru Simona Halep. La 32 de ani a primit „cadou” o suspendare de 4 ani

La începutul lunii, ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj şi urmează să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).Tot în...

Facturi fictive, înregistrate în contabilitate. Prejudiciul – de peste 1,6 milioane de lei

”În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare 9 mandate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies