Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Suceava și Betleem se vor înfrăți. Colaborarea vizează schimburi de experienţă pe mai multe planuri

Municipiul Suceava se va înfrăţi cu oraşul palestinian Betleem, în baza unui acord de parteneriat aprobat în ultima şedinţă a executivului local, a declarat presei primarul Ion Lungu.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.01.2018 - 15:57

Potrivit acestuia, asocierea dintre municipiul Suceava şi oraşul palestinian are în vedere cooperarea în domeniile economic, turistic, cultural, învăţământ şi protecţia mediului.

"Se doreşte stabilirea unor relaţii de colaborare între agenţii economici, organizarea de târguri şi expoziţii, schimburi de experienţă între şcoli, colegii naţionale, şcoli profesionale şi universităţi, organizarea de tabere de creaţie, festivaluri, competiţii sportive. Vrem să promovăm turismul, să cooperăm în domeniul protecţiei şi conservării monumentelor istorie şi de arhitectură, mediului, sănătăţii", a spus Lungu, citat de Agerpres.

El a spus că şi Betleemul a aprobat asocierea cu Suceava, iar bazele acestui parteneriat s-au pus din vara anului trecut, după o vizită a lui în oraşul palestinian.

Municipiul Suceava mai este înfrăţit cu oraşele Sosnowiec din Polonia, Cernăuţi din Ucraina şi Laval din Franţa, fiind în curs o asociere cu municipiul Soroca din Republica Moldova.

Comentarii

loading...