Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Stare de alertă. La nuntă, botez sau înmormântare, în biserică pot fi cel mult 16 oameni

Dacă un eveniment are loc în spaţii închise, de exemplu în biserică sau în locuință, numărul de participanți este limitat la 16, a precizat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.05.2020 - 20:01

Pe timpul stării de alertă, dacă un eveniment are loc în spaţii închise, numărul de participanți poate să fie cel mult 16, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS) din subordinea Guvernului României.

La întrebarea "Câte persoane pot participa la evenimentele familiale cu număr limitat de persoane, opţiune care se regăseşte la punctul numărul 9 în declaraţia pe propria răspundere necesară pentru justificarea deplasărilor între localităţi", răspunsul GCS, prezentat sâmbătă, 16 mai, a fost următorul:

"Dacă evenimentul familial implică o slujbă religioasă în interiorul bisericii (ex: nuntă, botez, înmormântare), numărul maxim de persoane care pot participa este de 16".

Numărul de participanţi nu este limitat în cadrul evenimentelor familiale organizate în aer liber, cu condiția respectarea măsurilor de protecţie împotriva epidemiei de coronavirus.

Comentarii