27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSocialEvenimentSquare 7 Properties accelerează dezvoltarea șiachiziționează un nou teren de 30.000 mp...

Square 7 Properties accelerează dezvoltarea șiachiziționează un nou teren de 30.000 mp la Mediaș

Square 7 Properties anunță achiziția unui teren de 30.000 mp în Mediaș, zona Aurel Vlaicu, unde a început procedurile de autorizare pentru un nou proiect de retail. Dezvoltarea va fi realizată în regim de ”single investor”.

Avem o expertiză de peste 15 ani în dezvoltarea proiectelor de retail, pe care o valorificăm în continuare în noi investiții strategice in România„, precizează Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties. 

În paralel, grupul Square 7 continuă planul de investiții alături de fondul belgian Mitiska REIM și pregătește în această vară inaugurarea extinderii Shopping Parkului localizat înSlatina, precum și demararea unei noi investiții in Giurgiu. 

Ultimii doi ani au favorizat accelerarea dezvoltării parcurilor de retail, o schemă de retail care a ajuns în topul preferinței investitorilor imobiliari.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:01:42

VIDEO: Proteste în Los Angeles în urma anulării dreptului la avort

În urma hotărârii Curții Supreme a SUA de vineri, care a eliminat dreptul la avort la nivel național, recunoscut în urmă cu aproape 50...

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...
00:01:04

VIDEO: Inundațiile scufundă case în India

Victimele inundațiilor din statul indian Assam au declarat că se luptă pentru a avea acces la alimente adecvate și apă potabilă, în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă