Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muzeul Antipa. (Sursa foto: Facebook - Spotlight Festival, autor: Petru Ivu)

SPOTLIGHT, ziua a doua. Explozie de lumini şi culori în București

Mii de persoane au participat, vineri seara, la cea de-a doua zi a Festivalului de lumini Spotlight. Au fost proiectate instalaţii de lumină şi pe Muzeul Antipa, Palatul Ştirbei, Arcul de Triumf, Teatrul Odeon, clădirea Ministerului Afacerilor Interne şi Ateneul Român.

Teodora Cimpoi 0 comentarii

Actualizat: 14.04.2018 - 13:07

Clădiri emblematice din Bucureşti au fost incluse în premieră pe harta Spotlight, harta instalaţiilor de lumină incluzând, pe lângă traseul deja consacrat - Calea Victoriei între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, şi Arcul de Triumf, Ateneul Român sau Palatul Ştirbei, scrie Mediafax.

Un alt element de noutate a fost concursul internaţional de video mapping pe faţada Palatului CEC. De asemenea, și clădirea BCR a fost iluminată.

Cu o temă inspirată de celebrarea Centenarului, ediţia Spotlight din acest an este intitulată „United We Shine" şi prezintă la Bucureşti 27 de instalaţii, proiecţii şi sesiuni de video mapping din Franţa, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania şi România.

În toate zilele de festival, 12-15 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, între orele 20.30 şi 23.00.

Comentarii

loading...