Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Spitalul Penitenciar Rahova: Patru angajaţi au fost arestaţi preventiv

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus arest preventiv pentru patru angajaţi ai Spitalului Penitenciar Rahova, acuzaţi de supunere la rele tratamente, lovire şi alte violenţe, fals intelectual, favorizarea făptuitorului, influenţarea declaraţiilor.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2018 - 12:58

În dosar s-au făcut mai multe percheziţii, inclusiv la Spitalul Penitenciar Rahova.

Acuzaţiile din dosar sunt de supunere la rele tratamente, lovire şi alte violenţe, fals intelectual, favorizarea făptuitorului, influenţarea declaraţiilor. Patru angajaţi au dispus arest preventiv, iar alţi patru au primit arest la domiciliu.

În aceeaşi cauză, a fost pus sub învinuire şi directorul unităţii, fiind cercetat pentru agresarea mai multor deţinuţi.

Comentarii