Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numărul deceselor din Spania a crescut astăzi cu 462, ajungând la 2.182, în timp ce 33.089 de cazuri de infectare au fost până acum confirmate.

Spania, în stare de șoc! Pacienți cu coronavirus întinși pe pardoseala unor spitale de Madrid!

Spania acuză din plin șocul infecțiilor cu coronavirus! 462 de spanioli au murit în ultimele 24 de ore iar spitalele nu mai fac față solicitărilor de intervenție.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 23.03.2020 - 19:45

O serie de clipuri șocante, care arată pacienții cu coronavirus, tușind, întinși pe podeaua unui spital din Madrid, au fost distribuite în spațiul virtual, impresionând opinia publică. Se presupune că filmările au fost făcute la Spitalul Infanta Leonor și la Spitalul Severo Ochoa de Leganes din Madrid.

Numărul deceselor din Spania a crescut astăzi cu 462, ajungând la 2.182, în timp ce 33.089 de cazuri de infectare au fost până acum confirmate.

Filmările îngrozitoare din interiorul unui spital spaniol arată pacienți cu coronavirus tușind adînc, întinși  pe podeaua unui coridor, în timp ce așteaptă să fie văzuți de personalul medical. Videoclipul care a fost raportat local a fost distribuit online pentru a îndemna oamenii să urmeze măsurile de distanțare socială aplicate în țări din întreaga lume.

Madrid a înregistrat 58% din decesele țării, iar criza a dus sistemul de asistență medicală în pragul prăbușirii. Țara este în pericol de a deveni noul epicentru al focarei în Europa, ultimele cifre din Italia oferind unele semen de estompare a creșterii numărului de focare.

Citește totul despre:

#criza #spania #coronavirus

Comentarii