12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialSpania: Grevă la compania aeriană Vueling. Care sunt recomandările pentru pasageri

Spania: Grevă la compania aeriană Vueling. Care sunt recomandările pentru pasageri

Astfel, joi, 3 mai, vor fi anulate 116 zboruri, iar vineri, 4 mai, 106 zboruri, precizează MAE într-un comunicat de presă remis de Agerpres.

MAE recomandă cetăţenilor să contacteze direct compania Vueling, prin datele de contact de pe pagina www.vueling.com, pentru mai multe informaţii, respectiv pentru preschimbarea biletelor deja rezervate.

De asemenea, ministerul precizează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Madrid, +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34649656032.

MAE recomandă, totodată, consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în “App Store” şi “Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă