23.4 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăSocialSocietateUnde sunt cele mai bune locuri pentru a parca la Aeroportul București?

Unde sunt cele mai bune locuri pentru a parca la Aeroportul București?

Este cu siguranță una din cele mai des întâlnite întrebări atunci când vrem să mergem într-o vacanță, într-o deplasare de serviciu sau când avem vreo escapadă pentru ai vizita pe cei dragi. Indiferent care ar fi motivul, fiecare dorește să își lase mașina într-un loc sigur fără a-și face griji pe durata plecării având totodată confortul deplasării cu propriul automobil spre și dinspre aeroport.

Pentru a scăpa de această grijă, este recomandabil ca de căutarea unui loc de parcare, să ne ocupăm chiar din prima etapă a planificării unei călătorii în afara țării. De ce? Pentru că astfel ne asigurăm cu o parcare în imediata apropiere a aeroportului și putem beneficia de prețuri mai bune și condiții avantajoase.

La Aeroportul Otopeni, veți găsi mai multe opțiuni de parcare. Zona de parcare P1 și P2 este cea mai solicitată așa cum este în imediata apropiere a terminalului de plecări și sosiri. Este potrivită pentru cei care petrec sau întâlnesc călătorii având nevoie de parcare pentru un interval relativ scurt de timp. În acest context, trebuie să țineți cont că este cea mai aglomerată parcare.

Există spații de parcare puțin mai îndepărtate la zonele P3, P4 și P5. Acestea sunt destinate pentru parcările mai îndelungate cu prețuri mai avantajoase dar ca să beneficiezi de privilegiile existente la P1 este nevoie de a face o extra-plată. Tarifele variază în dependență de numărul de zile de parcare și încep de la 40 RON/zi până la 290 RON pentru trei săptămâni. Este important de reținut că momentan nu este disponibilă rezervarea online a unui loc de parcare în aceste zone, de aceea, va fi nevoie să vă alocați suficient timp în ziua deplasării pentru a vă putea ocupa de acest aspect.

Spre bucuria călătorilor există multe parcări în apropiere de Aeroportul București unde vă puteți lăsa mașina în deplină siguranță așa cum toate dispun de supraveghere video și pază. Alana Parching Otopeni, RoParking, Easy Fly Parking sunt doar câteva din parcările de serviciile cărora puteți beneficia. Tarifele sunt accesibile pentru fiecare, în jur de 50 RON/zi.

Distanțele de la aceste parcări până la terminal sunt de doar 1-2 km, cu durată de transfer între 3-5 minute.

Iar cel mai mare avantaj care va scăpa călătorul de orice grijă este că poate să își aleagă din timp locul potrivit de parcare online accesând platforma parcare aeroport otopeni astfel scăpându-l de orice stres. Mai mult decât atât, este nevoie de doar 5-10 minute pentru analiza toate ofertele și a o găsi pe cea potrivită. Savurați călătoria!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă