23.1 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăSocialSocietatePe Wilio veți găsi mii de meșteri certificați pentru proiectul dumneavoastră de...

Pe Wilio veți găsi mii de meșteri certificați pentru proiectul dumneavoastră de construcții, casă sau grădină

Cu noua aplicație Wilio, doar specificați datele și domeniul de aplicare. În cele din urmă, nu va trebui să mai așteptați după disponibilitatea cuiva.

Aplicația WILIO funcționează ca o piață. Veți publica ce trebuie să faceți – să reparați mașina de spălat, să zugrăviți o cameră sau să montați faianța – iar meșterii cu experiență vor concura pentru comanda dumneavoastră. Până acum câțiva ani, trebuia să căutați un meșter pe internet și să vă adaptați la disponibilitatea acestuia. Cu Wilio, veți primi un răspuns cam într-o oră și totul este în mâinile dumneavoastră – inclusiv selecția meșterului.

Scopul aplicației este de a revoluționa și liberaliza segmentul de meserii.

Iar utilizatorii sunt pe primul loc. Wilio acordă atenție experienței clienților, corectitudinii și prețului proiectului anunțat în prealabil.

Aplicația este proiectată bine. De la instalare și configurare până la finalizarea proiectului. La publicarea proiectului, clientul introduce detaliile locului de muncă și adresa, adaugă o fotografie și alte detalii.

Atunci când clientul descrie în detaliu proiectul și îl publică, va primi mai multe oferte cam într-o oră. Pentru fiecare meșter, clientul poate vedea toate proiectele și evaluările sale și există, de asemenea, un sistem de recenzii.

Românilor nu le place să-și „murdărească” mâinile

Clienții români nu caută ajutor doar atunci când nu știu să facă ceva, ci și atunci când pur și simplu nu vor sau nu au timpul necesar. Nu trebuie să vă simțiți prost dacă apelați la un agent de curățenie, de exemplu, prin intermediul aplicației, deoarece mii de alți clienți au făcut același lucru. Chiar dacă probabil știu să facă curățenie singuri.

Cele mai populare categorii includ:

Zugrav

Zidar

Instalator

Servicii de curățenie

Electrician

Meseriașii și alți furnizori de servicii pot câștiga bani folosind Wilio

Dacă sunteți unul dintre oamenii care au ceva de oferit, puteți duce un trai decent prin intermediul WILIO. Clientul economisește bani și persoana care oferă serviciul câștigă mai mult decât dacă ar fi angajat al unei companii mari. Scopul aplicației este de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii.

În 70% din cazuri, clientul va primi un răspuns la solicitarea sa în decurs de o oră, astfel încât să poată fi de acord imediat cu privire la cooperare și nu trebuie să aștepte până a doua zi ca cineva să răspundă sau să ridice telefonul, cum se întâmplă în cazul altor meșteri.

Totuși, știți foarte bine faptul că a câștiga încrederea românilor nu este un lucru ușor. Cu meșterii obișnuiți, oamenii procedează cu prudență, dar WILIO are un sistem de evaluări și recenzii, astfel încât clientul să poată ști exact pe cine angajează. Identitatea fiecărui furnizor de servicii este verificată în timpul înregistrării și se efectuează și apeluri de screening, datorită cărora aplicația este sigură pentru clienți.

Clienții se pot baza pe recenzii reale de la alți clienți. Când se înregistrează un client nou, acesta primește informații verificate despre munca de calitate pe care o face furnizorul, modul în care comunică și care este nivelul său de preț.

Dacă doriți să vă oferiți serviciile – oferiți servicii de calitate, fiți corecți și veți găsi un loc de muncă pe Wilio. Cu această abordare, Wilio speră să devină prima alegere atunci când oamenii au nevoie de orice serviciu pentru casa, construcția sau grădina lor, nu numai în România, ci și în alte țări europene. Puteți încerca serviciul pe site-ul wilio.ro sau prin aplicația care poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și din App Store.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

Furtună politică în SUA, după perchezițiile de la casa lui Trump. VIDEO

O primă etapă spre un proces pentru unii, o "persecuţie politică" pentru alţii: percheziţia spectaculoasă a casei lui Donald Trump de către FBI a...
Ultima oră
Pe aceeași temă