4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăSocialSocietateIdei de cadouri pentru fetițe – prințesele familiei!

Idei de cadouri pentru fetițe – prințesele familiei!

Cauți idei de cadouri pentru fetițe? Ai o fiică, o fină, o nepoțică sau pur și simplu o prințesică și ai nevoie de idei de cadouri fresh, originale și lipsite de banalul cadourilor clasice pentru copii? Atunci acest articol este pentru tine!

Idei de cadouri pentru fetițe

Atunci când se naște o fetiță, printre primele lucruri care se spun despre ea este faptul că este frumoasă. Crescând cu acest tip de compliment, legat de frumusețea sa exterioară, este absolut normal ca, ajunsă la vârsta de 3-4 ani, să înceapă să își dorească să fie și mai frumoasă, să dorească să fie ca mami. Această perioadă este aceea în care fetițele încep să poarte pantofii mămicilor, să vrea păr cât mai lung de prințesă, să se mâzgâlească pe față cu machiajele mamei și să se împopoțoneze cu bijuteriile scumpe ale mamei. Noi înțelegem foarte bine dorința copilei de a fi frumoasă, dar înțelegem și dorința mamei să nu îi fie stricate machiajele sau bijuteriile.

Din acest motiv, am hotărât să vă vorbim despre o gamă de cadouri originale pentru fetițe. Haideți să vedem câteva idei originale inspirate de selecția de produse de pe Kidiko.ro!

  • Măsuțe de toaletă pentru fetițe

Toate fetițele din lume care au ajuns la vârsta la care își doresc să se machieze visează la o măsuță de toaletă. Secretul? Să fie cât mai roz, cât mai sclipitoare și cu multe, multe sertărașe în care ele să își poată depozita lucrușoarele lor de prințese răsfățate. La prețuri extrem de accesibile, măsuțele de toaletă din selecția Kidiko sunt stabile, frumoase și purtătoare de bucurie pentru fetița ta dragă!

  • Seturi de machiaj pentru fetițe

Așa cum spuneam și la începutul acestui articol, nu are niciun rost să lăsăm copilul să facă ce dorește cu seturile de machiaj scumpe ale mamei, când îi putem oferi un set de machiaj special conceput pentru copii, care să fie sigur pentru pielea ei fină și care să nu vulgar pentru vârsta fetiței. În plus, fetița ta va aprecia cu siguranță să aibă propriul set de machiaj pentru copii, pentru că o va face să se simtă adultă.

  • Seturi de tatuaje lavabile pentru fetițe (unele dintre ele cu mult sclipici)

Unele fetițe nu se mai satură să își lipească pe brațe sau chiar pe față tatuaje cu personajele lor preferate, cu unicorni sau cu alte animăluțe drăgălașe. De ce să nu îi permiți și fetiței tale această bucurie? Încearcă seturile de tatuaje lavabile pentru copii, care se aplică ușor, sunt complet sigure pentru pielea lor și, cel mai important, se înlătură foarte ușor, prin spălare cu apă și săpun. Ce idee originală de cadou pentru fetițele de 3-4 ani!

  • Gentuțe cu accesorii chic

Cu siguranță ați observat că fetițele umblă frecvent prin geanta mamei să vadă ce se mai ascunde pe acolo. Acum puteți să îi oferiți fetiței voastre plăcerea de a avea propria ei gentuță cu accesorii chic, pentru ca ea să fie preocupată de ce poartă ea însăși în geantă și să lase, în sfârșit, geanta mamei în pace. Veți vedea din prima clipă cum își va pune cu mândrie geanta pe umăr și o va purta cu stil. Ca o adevărată viitoare domnișorică!

  • Sacoșe din textil pentru fetițe

Sacoșele din textil pentru copii sunt o modalitate foarte la modă de a învăța fetița să își care singurică jucăriile în parc, la școală sau la plimbare. Decorate cu modele foarte atrăgătoare pentru cei mici, dar și pentru cei mari, sacoșele din textil pentru copii le vor oferi fetițelor sentimentul de independență. Gândul că sunt capabile să își care singure lucrurile le va inspira, cu siguranță!

  • Gentuțe drăgălașe pentru școală

Deși la școală nu este indicat să trimitem copilul machiat, acest lucru nu înseamnă că nu îi putem cumpăra o gentuță drăgălașă în care să își pună creioanele de colorat, cariocile, jucăria preferată și, bineînțeles, gustarea de prânz.

  • Studiouri profesionale… de jucărie

Nimic nu poate sta în calea unei fetițe și meseria pe care și-o dorește. Problema este că, la vârsta aceasta fragedă, fetița își dorește aproximativ un miliard de meserii. Las-o să experimenteze ce înseamnă fiecare în parte cu studiourile profesionale de jucărie din selecția Kidiko: studio de coafură, de manichiură, de gravură plus o mie de alte idei. Se va distra pe cinste ore întregi și va învăța ce îi place și ce nu. Dacă se satură repede de ele, măcar vei ști că nu au fost chiar deloc scumpe, iar ea nu a pierdut ani prețioși din viață făcând o școală care nu o pasionează.

Găsiți în selecția Kidiko toate aceste idei originale de cadouri pentru fetițe, la o calitate superioară, special create pentru copii, blânde cu pielea lor fină și la un preț foarte prietenos. Iar dacă fetița ta este mai năzdrăvană din fire, îi poți lua chiar și o mașinuță electrică ieftină penrtu copii!

Cele mai citite

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă