16.4 C
Bucharest
Monday, 29 May 2023
HomeSocialSocietateDSP Neamț angajează doar medici vaccinați. PSD reclamă un abuz

DSP Neamț angajează doar medici vaccinați. PSD reclamă un abuz

DSP Neamț angajează doar medici vaccinați pentru Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. Senatorul PSD Răzvan Cuc susține că această condiționare în vederea angajării reprezintă un abuz.

Senatorul PSD, fost ministru, a postat pe Internet un document care ar fi fost emis de DSP Neamţ. Răzvan Cuc susține că acest mod de a face angajări încalcă drepturile omului.

“Abuz flagrant la Direcția de Sănătate Publică Neamț! Maeștrii liberali ai dezastrului național calcă în picioare drepturile omului oriunde s-ar afla. Până și Ceaușescu ar fi invidios pe slugile lui Cîțu!”, scrie Răzvan Cuc pe contul lui de Facebook.

DSP Neamț angajează doar medici vaccinați

Răzvan Cuc susține că personalul medical trebuie angajat fără restricții, indiferent dacă este sau nu imunizat anti – Covid.

“Spitalul Județean din Piatra-Neamț are mare nevoie de personal medical. Guvernul – fantomă a scăpat pandemia de sub control și fiecare unitate medicală din țara asta face eforturi supraomenești ca să facă față situației”, subliniază Răzvan Cuc.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă