3.8 C
București
marți, 30 noiembrie 2021
AcasăSocialSocietateDSP Neamț angajează doar medici vaccinați. PSD reclamă un abuz

DSP Neamț angajează doar medici vaccinați. PSD reclamă un abuz

DSP Neamț angajează doar medici vaccinați pentru Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. Senatorul PSD Răzvan Cuc susține că această condiționare în vederea angajării reprezintă un abuz.

Senatorul PSD, fost ministru, a postat pe Internet un document care ar fi fost emis de DSP Neamţ. Răzvan Cuc susține că acest mod de a face angajări încalcă drepturile omului.

„Abuz flagrant la Direcția de Sănătate Publică Neamț! Maeștrii liberali ai dezastrului național calcă în picioare drepturile omului oriunde s-ar afla. Până și Ceaușescu ar fi invidios pe slugile lui Cîțu!”, scrie Răzvan Cuc pe contul lui de Facebook.

DSP Neamț angajează doar medici vaccinați

Răzvan Cuc susține că personalul medical trebuie angajat fără restricții, indiferent dacă este sau nu imunizat anti – Covid.

„Spitalul Județean din Piatra-Neamț are mare nevoie de personal medical. Guvernul – fantomă a scăpat pandemia de sub control și fiecare unitate medicală din țara asta face eforturi supraomenești ca să facă față situației”, subliniază Răzvan Cuc.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Cod portocaliu de ninsori. Ce zone sunt vizate

Cod portocaliu de ninsori. Meteorologii anunță ninsori și viscol în următoarele zile. Astfel că cei care participă la ceremoniile de 1 Decembrie vor avea...

Românii repatriați din Africa de Sud intră în carantină două săptămâni

Românii repatriați din Africa de Sud intră în carantină două săptămâni, imediat după ce vor ajunge în țară. Ei vor fi preluați de autorități...
Ultima oră
Pe aceeași temă