19.9 C
București
luni, 15 august 2022
AcasăSocialSocietateCum se oferă sprijin pentru cetățeni din Ucraina

Cum se oferă sprijin pentru cetățeni din Ucraina

O companie din domeniul IT anunță lansarea unui program de sprijin pentru cetățeni din Ucraina.

Publicis Sapient este o companie ce oferă servicii de transformare digitală de business. Ea a lansat pe 1 iunie 2022 programul intitulat Bridge To Next. Prin intermediul lui se oferă sprijin pentru refacerea vieții profesionale și personale, pentru persoane cu abilități din sfera SPEED – strategie, produs, experiență, inginerie sau date și inteligență artificială. Condiția este ca aceste persoane să trăiască într-o țară direct afectată de războiul din Ucraina. Publicis Sapient a dezvoltat programul în parteneriat cu Publicis Groupe.

Bridge To Next oferă asistență profesională, inclusiv locuri de muncă cu normă întreagă și cu jumătate de normă, pentru specialiștii care lucrează din țările lor de origine. Se oferă și servicii de asistență pentru obținerea vizei și relocare pentru cei care aleg să emigreze. Pentru ucrainenii care nu pot părăsi Ucraina, Publicis Sapient oferă oportunitatea de lucru la distanță.

Programul oferă, de asemenea, sprijin pentru recuperarea pe plan personal și emoțional. Beneficiarii pot fi atât specialiști, cât și familiile acestora. Sprijnul se oferă prin intermediul serviciilor de consiliere pentru gestionarea stresului, anxietății și sindromului post-traumatic.

Sprijin pentru cetățeni din Ucraina, inclusiv pentru obținerea de vize

Prin Bridge To Next, obiectivul nostru nu este doar să oferim locuri de muncă și vize specialiștilor din zona de tehnologie, inginerie sau de consultanță ale căror vieți au fost perturbate de războiul din Ucraina. Ne folosim puterea și infrastructura de recrutare pentru a oferi și alte servicii care sunt la fel de importante: un spațiu în care se poate locui în siguranță și o rețea de sprijin – de la terapie pentru reducerea stresului și servicii de îngrijire a copiilor, până la lecții de limbi străine și programe de implicare în comunitate. Implicarea prin oferirea de ajutor semnificativ și cu impact puternic este de o importanță critică în această perioadă încărcată de perturbări și incertitudine”, a declarat Nigel Vaz, CEO Publicis Sapient.

Publicis Sapient a colaborat pentru acest program cu platforma eTutor, pentru învățarea de limbi străine. În cadrul acesteia se face predarea în limbi precum ucraineană, poloneză, engleză și arabă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mesajul lui Ciucă de Ziua Marinei Române

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Marinei Române, că securitatea regiunii este vitală pentru securitatea noastră, iar conflictul din apropierea...

Mesajul lui Ciucă de Ziua Marinei Române

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Marinei Române, că securitatea regiunii este vitală pentru securitatea noastră, iar conflictul din apropierea...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 173: România și alte 41 de țări le cer rușilor să se retragă din Zaporojie

Patruzeci şi două de ţări, inclusiv România, au cerut, într-o declaraţie comună, ca Rusia să îşi retragă trupele şi personalul neautorizat de la centrala...
Ultima oră
Pe aceeași temă