Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ŞOCANT! Pacienţii, la cheremul medicului de gardă. Ministerul Sănătăţii cere un control de urgenţă

Ministerul Sănătăţii le-a cerut reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgență, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești și la Spitalul Orășenesc Băicoi, unde un medic de gardă a refuzat internarea unei paciente în mod abuziv.

Share

Elena Marinescu 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2018 - 11:17

Direcția de Sănătate Publică va verifica condițiile în care s-a acordat asistența medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unități sanitare.

Într-o filmare devenită viral pe internet, medicul de gardă Marta Coman refuză ostentativ internarea unei paciente, trimiţând-o acasă, motivând că e "Ziua de Bobotează". În plus, într-o criză de furie în urma insistenţelor aparţinătoarei pacientei, medicul rupe fişa medicală a acesteia.

Comentarii

loading...