Foto Arhiva

Slatina: Elev lovit cu pumnul în curtea şcolii

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la un liceu din Slatina, a ajuns la spital vineri, după ce a fost lovit de un adversar în timpul unui meci de fotbal disputat în curtea unui cămin al Facultăţii de Drept Craiova, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2018 - 13:37

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că unii jucători s-ar fi certat, iar băiatul în vârstă de 17 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv Slatina, a fost lovit cu pumnul de portarul echipei adverse, în vârstă de 18 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu.

Partida de fotbal se disputa în curtea unui cămin al Facultăţii de Drept din Craiova, cei de pe margine sunând la 112. Băiatul ar fi fost lovit cu pumnul, pe la spate, căzând inconştient.

El a fost luat de ambulanţă şi transportat la spital.

„A fost făcut un apel prin 112 prin care a fost sesizat faptul că o persoană a fost accidentată pe terenul de fotbal de la căminul 14 al Facultăţii de Drept. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au stabilit faptul că, în urma unui meci de fotbal organizat între licee cu profil sportiv din Târgu-Jiu şi Slatina, o parte din jucătorii celor două echipe ar fi avut o serie de discuţii contradictorii. Un băiat în vârstă de 17 ani de la liceul din Slatina ar fi fost lovit cu pumnul de portarul echipei adverse, în vârstă de 18 ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Victima nu a depus încă plângere.

Comentarii