Foto: Arhivă

Sindicatul militarilor în rezervă cere audiență la Ambasada SUA pentru a reclama Guvernul

Sindicatul militarilor în rezervă a transmis, joi, un comunicat de presă în care anunță că solicită o audiență la Ambasada SUA din România.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2021 - 12:49

Sindicatul cadrelor militare în rezervă a transmis, joi, un comunicat de presă în care anunță că solicită o audiență la Ambasada SUA din România.

Solicitarea este semnată de colonelul (r) Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) și este adresată ambasadorului Adrian Zuckerman - care se află la finalul misiunii sale diplomatice în România.

"Nu dorim o întrevedere cu dvs., deși v-ați implicat, adesea, și în mod nu tocmai fericit, în politica românească! Vă solicităm o întrevedere cu șefii Departamentului pentru diplomație publică, Secției de presă și relații sociale și Biroului de cooperare în domeniul apărării.

Dorim, așadar, să avem o discuție cu specialiștii Ambasadei, pe 24 Ianuarie, pentru a-i intreba în care stat membru NATO, guvernul luptă, în mod sistematic, pentru pauperizarea propriului popor și minimalizarea, până la ridicol, a propriilor structuri de apărare, ordine publică și siguranță națională. Și, pentru a nu fi dezinformați de comuniști de profesie, din tată în fiu, acoperiți astăzi ca mari analiști ai globalismului și libertăților democratice, dorim să le punem la dispoziție lista alăturată a revendicărilor și soluțiilor propuse de noi", precizează mesajul transmis de SCMD către ambasadorul Statelor Unite.

Comentarii