Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Sindicatele au lansat o platformă pentru monitorizarea infectării medicilor

Federația „Solidaritatea Sanitară” a anunțat lansarea publică a "Platformei de monitorizare a infectării cu SARS-CoV-2 a salariaților din sănătate".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2020 - 18:50

"Platforma prezintă numărul total de salariați infectați, mergând până la nivel de unitate, și metodologia de culegere a acestor informații (pentru a permite corecția eventualelor erori),, facilitând atât perspectivele de ansamblul cât și privirile de detaliu asupra situației acestei categorii de salariați aflată în lupta împotriva COVID-19", anunță un comunicat transmis, miercuri, de Federația „Solidaritatea Sanitară”.

Potrivit acestei surse, creșterea medie zilnică a numărului de salariați din sănătate infectați din ultimele 15 zile în România a fost de 13,13%.

Înființarea Platformei de monitorizare a infectării cu SARS-CoV-2 este un demers determinat de necesitatea utilizării datelor privind numărul de salariați infectați pentru elaborarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Comentarii