19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialSimona Halep, cetățean de onoare al Bucureștiului

Simona Halep, cetățean de onoare al Bucureștiului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a înmânat Simonei Halep titlul de cetățean de onoare al Capitalei. La primirea distincției, Halep a spus că este un moment foarte important pentru ea și pentru cariera ei să fie apreciată la ea acasă.

”Acum toate fetiţele muncesc ca să devină ca Simona Halep. Sunt şi oameni care umbresc performanţa campionilor noştri. Mă doare ca român, ca părinte, ca primar. Noi nu am făcut nimic pentru acest succes. E un lucru deosebit că în acest an centenar o putem desemna pe Simona Halep cetăţean de onoare al Capitalei. 

Poate că pentru Simona Halep cea care este adulată, admirată în întreaga lume nu este o mare onoare să fie cetățean de onoare al Capitalei, dar pentru mine, ca primar general, în Anul Centenarului este un moment foarte important.

Încă o dată o spun: pentru exemplul pe care îl reprezintă pentru toți copiii din România, pentru toți tinerii din România, pentru noi toți, cred că această decorație vine ca o compensație pentru alte lucruri pe care statul român nu le-a făcut atât cât ar fi trebuit”, a spus Gabriela Firea.

Simona Halep a ținut să mulțumescă atât familiei, cât și statului român pentru sprijinul acordat.

”Mă bucur că mă aflu pe o astfel de scenă. E cel mai important titlu din cariera mea. Acum 10 ani acest oraş era ceva nou pentru mine.

Vreau să vă mulțumesc pentru acest titlu. Cred că este cel mai important din întreaga carieră. Chiar dacă eu sunt din Constanța, pot să spun că Bucureștiul este pentru mine ca acasă.

Vreau să le mulțumesc tuturor, tuturor suporterilor, celor care se trezesc noaptea să mă vadă jucând. Vreau să le mulțumesc tuturor, inclusiv celor care mă critică. Vreau să mulțumesc și statului român, pentru că eu consider că am avut tot ce a fost nevoie pentru a ajunge numărul 1 mondial.

Știm cu toții că anul acesta este unul deosebit și vă doresc tuturor să trăiți 100 de ani”, a spus Simona Halep.

La ceremonie au participat personalităţi ale vieţii sportive printre care preşedintel

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă