0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSocialSibiu: Emoții pe aerodromul Măgura din Cisnădie. Un avion de mici dimensiuni...

Sibiu: Emoții pe aerodromul Măgura din Cisnădie. Un avion de mici dimensiuni a ratat decolarea

“Referitor la incidentul aviatic ce a avut loc pe Aerodromul Cisnădie, în jurul orei 17.00, unde un avion de agrement Cessna 172 a ratat decolarea, nefiind înregistrate victime, nu a fost nevoie de intervenţia ISU Sibiu. Turnul de control a anunţat la 112, după care dispeceratul ISU a luat legătura cu reprezentanţii Aerodromului Cisnădie pentru a obţine detalii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

Incidentul aviatic este cercetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile.

“Azi, în jurul orei 16,30, pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, piloţii unui avion de mici dimensiuni au ratat decolarea, avionul revenind pe sol şi fiind avariat în urma impactului cu copacii din zonă. Cei doi piloţi, sibieni de 34 şi 62 de ani, deţin brevet de pilot şi nu au suferit vătămări corporale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi Centrul de Investigaţii şi Analiza pentru Siguranţa Aviaţiei Civile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În 2016, patru persoane au fost rănite, după ce un avion de agrement s-a prăbuşit la o distanţă de aproximativ o sută de metri de aerodromul de la Măgura, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 650: Ucraina, vizată de peste 20 de drone rusești

Ucraina susține că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă.Un număr...

Rumen Radev a respins acordul ratificat ce prevedea furnizarea de vehicule blindate de transport Ucrainei

Preşedintele Rumen Radev a respins acordul ratificat anterior între Ministerul bulgar de Interne şi Ministerul ucrainean al Apărării privind furnizarea de vehicule blindate de...
00:00:48

Un copil de două luni a fost rănit în lovitura israeliană din Khan Younis

Adnan, în vârstă de două luni, era tratat pentru rănile suferite în timpul unui atac aerian, în orașul Khan Younis din Gaza, luni (4...
Ultima oră
Pe aceeași temă