Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sibiu: 11.000 de copii din zonele defavorizate au primit câte o carte ilustrată

Un număr de 11.000 de copii din zonele defavorizate au primit, în ultimele două zile, câte o carte ilustrată, dăruită de Fundaţia KeepGiving, care a contribuit şi la dotarea bibliotecilor din cele mai sărace 20 de grădiniţe din judeţul Sibiu, potrivit Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

22.11.2018 - 11:56

"Cu prilejul acestor întâlniri au fost distribuite aproximativ 1.000 de kituri educaţionale pentru profesori, formatori, bibliotecari şi directori din judeţ, precum şi 11.000 de cărţi ilustrate, oferite de compania KeepCalling prin intermediul fundaţiei KeepGiving şi a 200 de voluntari de la KeepCalling, Visma şi NTT DATA, Colt, copiilor din mediul rural şi celor din mediul urban, din zone defavorizate; de asemenea, tot cu sprijinul Fundaţiei KeepGiving au fost oferite 20 de centre de bibliotecă (un raft şi o selecţie de cărţi ilustrate) celor mai sărace grădiniţe din mediul rural sau urban din judeţ", se arată în comunicatul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu.

Această donaţie de carte face parte din programul pilot de lectură în grădiniţe "Fiecare copil merită o poveste", iniţiat de Fundaţia KeepGiving şi Asociaţia OvidiuRo, cele două ONG-uri sprijinind şi în anii precedenţi învăţământul sibian.

La începutul lui 2018, 300 de kituri de cărţi ilustrate şi rechizite au fost distribuite către tot atâtea grupe de grădiniţă din mediul rural, potrivit IŞJ Sibiu.

Comentarii

loading...