Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Și scolile din județele Ialomița și Călărași vor fi închise vineri, după cele din București

Autorităţile din Ialomiţa şi Călăraşi au decis ca toate unităţile de învăţământ să rămână închise vineri, când este anunţat un nou val de ninsori şi viscol. Judeţele vor fi sub cod portocaliu de ger, ninsori abundente şi viscol.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2018 - 18:44

Decizia a fost luată, miercuri, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa după ce meteorologii au anunţat că mai multe judeţe se vor afla vineri sub incidenţa unui cod portocaliu de vreme severă, cu ninsori abundente.

Printr-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului Ialomiţa anunţă oficial suspendarea cursurilor şcolare vineri, 23 martie 2018.

”Având în vedere evoluţia valorilor termice şi a precipitaţiilor sub formă de zăpadă, însoţite de viscol, prognozate pentru perioada următoare, şi a Hotărârii nr. 2/23.03.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a dispus suspendarea cursurilor şcolare în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Ialomiţa, vineri, 23 martie 2018, cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit”, se arată în comunicatul Prefecturii Ialomiţa.

Aceeaşi decizie a fost luată şi la Călăraşi, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase prognozate pentru perioada 22-23 martie.

Cele două judeţe se vor afla, vineri, sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu de ger, ninsori abundente şi viscol.

Anterior, Primăria Capitalei şi Comitetul pentru Situaţii de urgenţă Ilfov au anunţat suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri.

Comentarii

loading...