Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şerban Sturdza (Foto: E-politic.ro)

Şerban Sturdza a depus plângere la Poliţie în legătură cu construirea unui patinoar

Preşedintele filialei Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor, Şerban Sturdza, a anunţat, pe Facebook, faptul că a depus o plângere la Poliţia Capitalei în legătură cu construirea ilegală, fără consultarea cetăţenilor şi fără anunţ, a unui patinoar în Parcul Romniceanu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2017 - 09:46

Arhitectul a precizat, în postarea de luni de pe Facebook, faptul că Parcul Romniceanu este arie protejată.

"Încep prin a vă ura Crăciun fericit dumneavoastră, celor dragi şi colaboratorilor apropiaţi. Cum e la dumneavoastră în Voluntari, ninge? Că în oraşul nostru, în Bucureşti, e soare şi vreme bună. Probabil că vă întrebaţi ce l-a apucat pe preşedintele OAR Bucureşti de nu stă liniştit de Crăciun. În cazul în care mă bănuiţi de islamism sau ateism, vă înşelaţi năprasnic! Vedeţi domnia voastră, în calitate de Primar General al Bucureştilor, ar trebui să ştiţi că nu toţi bucureştenii au sărbători fericite. Spre exemplu, cotroceam astăzi prin Cotroceni şi, ce să vezi? Văd că s-a schimbat modul de lucru. Nu mai e noaptea ca hoţii, ci de Crăciun, ca mafioţii", a scris, pe pagina sa de Facebook, Şerban Sturdza.

Preşedintele filialei Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor a anunţat că în Parcul Romniceanu din Cotroceni, arie protejată, se construieşte un patinoar fără autorizaţie şi fără consultare publică, prin urmare a depus la poliţia o plângere în acest sens.

"Fără nici o autorizaţie afişată conform legii, s-a purces la construirea unui patinoar în parcul Romniceanu, arie protejată, de altfel. Şi fără consultarea obligatorie a cetăţenilor şi fără acordul Direcţiei de Cultură a Municipiului Bucureşti. Cazul e tipic de ghinion, căci nu toată lumea hibernează de Crăciun, între două sarmale şi un cârnat. Locuitorii veghează. Iar eu mi-am permis, în calitate de preşedinte al OAR Bucureşti, să merg în prima zi de Crăciun şi să depun o plângere la Poliţia Capitalei", a mai scris Sturza.

Comentarii