Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Munchen, șeful Poliției Române și omologul său bavarez, întrunire în vederea întăririi colaborărilor

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, s-a întâlnit joi, la Munchen, în Germania, cu şeful Poliţiei Bavareze, Wilhelm Schmidbauer, discuţiile axându-se pe cooperarea poliţienească bilaterală.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 22.02.2018 - 16:45

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, şeful Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Cătălin Ioniţă, a participat joi la o întrevedere de lucru în Munchen, Germania, la sediul Ministerului pentru Afaceri Interne, Construcţii şi Transporturi, din landul Bavaria.

''Inspectorul general s-a întâlnit cu şeful Poliţiei Bavareze, domnul Wilhelm Schmidbauer, pentru a discuta despre cooperarea poliţienească bilaterală, pe baza Declaraţiei comune a Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului de Stat pentru Interne al Bavariei, semnată la Munchen, în 2004, şi aprobată prin HG 682/2004'', precizează IGPR.

Au fost discutate şi aspecte legate de evaluarea şi de implementarea măsurilor cuprinse în Protocolul celei de-a IX-a Sesiuni a Comisiei Mixte Guvernamentale România-Bavaria 2017. Discuţiile au vizat şi schimbul de informaţii, intensificarea schimburilor de experienţă şi cooperarea cât mai bună în domeniul criminalităţii organizate.

La întâlnire a participat şi consulul general al României la Munchen, Iulia Ramona Chiriac, informează AGERPRES.

Comentarii

loading...