10.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Șefii Comisiei de Cultură și ai CNA vor analiza distorsionarea mesajelor Guvernului despre pandemie

Deputatul Iulian Bulai (USR), președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, și președinta CNA, Monica Gubernat, vor avea o întâlnire în care vor analiza „distorsionarea” mesajelor Guvernului despre pandemie.

„Marţi dimineaţă voi avea o întâlnire informală la Parlament cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), doamna Monica Gubernat. În plină pandemie, toate instituţiile statului trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluţii în a opri acest fenomen care ne afectează pe toţi. Discuţia de marţi va fi despre comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor şi sprijinirea comunicaţională a unor măsuri de sănătate publică”, a anunțat, duminică, 3 ianuarie 2021, printr-un mesaj postat pe Facebook, deputatul Iulian Bulai.

Întâlnirea celor doi oficiali, programată la Parlament, intervine după ce deputatul Bulai reclama programul difuzat de postul public de televiziune, TVR, în noaptea de Revelion. În opinia deputatului Bulai, acest program a ironizat măsurile luate de Guvern pentru combaterea pandemiei.

Există și reacții ale unor oameni obișnuiți legate de același subiect. „Tvr e post public. Care saboteaza, la o ora de maxima audienta, politica guvernului de limitare a pandemiei. Pe bani publici”, este un asemenea mesaj critic, postat pe Facebook.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă