Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sector 2: Campanie de dezinfectare împotriva COVID-19

Primăria Sectorului 2 derulează o amplă acţiune de igienizare şi dezinfectare a tuturor spaţiilor publice de mare importanţă, anunţă autoritatea locală.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2020 - 14:05

Echipele Primăriei Sectorului 2, alături de operatorul unic de salubrizare şi cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 2, au demarat acţiuni de spălare şi igienizare a trotuarelor din apropierea tuturor spitalelor.

Acţiunea a început la ora 12,00, cu zona perimetrală a Spitalului Clinic Colentina, şi va continuă cu restul spitalelor din sector.

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, informează Agerpres, Pasajul Pietonal Obor va fi închis şi igienizat, iar duminică seară, după închiderea activităţii, Piaţa Obor va fi igienizată şi toate suprafeţele vor fi dezinfectate.

De asemenea, în zilele următoare, aleile pietonale, trotuarele din jurul bisericilor, parcurilor şi alte zone cu flux intens pietonal vor fi igienizate şi dezinfectate. Pe timpul nopţii,

Echipele ADP Sector 2 vor igieniza şi dezinfecta prin rotaţie toate locurile de joacă şi mini parcurile.

Comentarii