Sectoarele 4 şi 5: Echipajele de deszăpezire acţionează atât pe bulevarde, cât şi pe artere laterale

Şapte utilaje de deszăpezire şi 54 de muncitori intervin pe străzile secundare din sectorul 5 al Capitalei, a precizat, luni, pentru Agerpres, reprezentanţi ai Primăriei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 15:01

"Pe străzile secundare din sectorul 5, Autoritatea Locală Sector 5 acţionează cu 7 utilaje de deszăpezire şi 54 de muncitori; pentru circulaţia cetăţenilor în condiţii de siguranţă, s-au folosit 5 tone de sare şi 8 tone de nisip. De asemenea, s-a intervenit cu material antiderapant şi pentru curăţarea căilor de acces în unităţile de învăţământ", arată sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, pe străzile din sectorul 5 se circulă în condiţii de iarnă.

Şi în sectorul 4 al Capitalei echipajele de deszăpezire au intervenit atât pe marile bulevarde, cât şi pe arterele laterale de circulaţie.

''Având în vedere avertizările meteorologilor de polei, precipitaţii sub formă de ninsoare, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece, emise în intervalul 18 - 20 martie, pentru zona Capitalei, pentru evitarea oricăror incidente sau blocaje în trafic, în sectorul 4, echipajele de deszăpezire au intervenit atât pe marile bulevarde, cât şi pe arterele laterale de circulaţie'', informează reprezentanţii Primăriei.

Pentru aceste acţiuni au fost mobilizate 55 de utilaje. Totodată, autoritatea locală are la dispoziţie o cantitate de 1.200 de tone de material antiderapant, cu posibilitatea de suplimentare în caz de necesitate, menţionează sursa citată.

Comentarii