Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se reduce numărul trenurilor de metrou, pentru a preveni extinderea coronavirusului

Compania Metrorex a anunțat că reduce numărul de trenuri de metrou în circulație cu 15 - 20 la sută, pentru a preveni răspândirea coronavirusului COVID-19.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2020 - 23:56

Numărul de garnituri de metrou puse în circulație se va reduce, dar va fi corelat cu evoluția traficului de călători din această perioadă.

„Siguranța călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv și vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităților din domeniu. În această situație fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranța și confortul dumneavoastră”, a anunțat un comunicat al Metrorex.

Comentarii