Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto - Libertatea

Schimbare de ultim moment: Ce se va întâmpla cu ajutorul de înmormântare

Trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat va avea urmări chiar și în problema privind ajutorul de înmormântare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2017 - 18:23

Trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat va avea urmări chiar și în problema privind ajutorul de înmormântare. Dacă până în prezent, legislația obliga angajatorul să acorde un ajutor în cazul în care salariatul în cauză sau cineva din familia salariatului deceda, de la 1 ianuarie, lucrurile se vor schimba.

Se pare că această regula o să dispară începând cu anul viitor.

Din moment ce angajatorul nu va mai datora, în principiu, contribuția pentru pensii (CAS), din care-și recupera, practic, banii dați ca ajutor de deces, scrie avocatnet.ro.

Astfel, ajutorul de deces va fi acordat direct de casele de pensii în cazurile în care este vorba de decesul unui salariat sau al unui membru de familie al acestuia.

Comentarii