Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Satu Mare: SJU renunţă la hrana prin catering şi va deschide propria bucătărie

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va renunţa până la mijlocul acestui an la sistemul catering pentru pacienţi, începând deja angajările şi procedurile pentru deschiderea propriei bucătării, a declarat marţi, preşedintele Consiliului de Administraţie, Nagy Szabolcs.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2018 - 11:49

"A fost încheiat contract cu firma de catering din 1 ianuarie pe o perioadă de şase luni, acesta este deadline-ul ca să se facă investiţia. Au fost unele probleme la încheierea contractelor de furnizare a alimentelor de bază, dar sunt în curs de rezolvare. La prima licitaţie nu s-a prezentat nimeni pentru anumite produse. Vorbim de 1.100 de porţii care Vor trebui servite zilnic, 24 de ore din 24. Angajările sunt în curs, o parte au fost făcute deja. Oricum, persoanele respective îşi vor începe activitatea doar din momentul în care bucătăria va fi funcţională", a precizat Nagy Szabolcs pentru Agerpres.

Bugetul alocat pentru amenajarea bucătăriei de la clădirea principală a spitalului este de 1 milion de lei, iar pentru menajarea bucătăriei de la locaţia II (Spitalul Vechi), bugetul alocat este de 1,5 milioane lei. Pe lângă lucrări de modernizare a spaţiilor respective, vor fi achiziţionate echipamente şi veselă.

Bucătăria spitalului va avea, în total, 23 de angajaţi.

În momentul de faţă, pacienţii primesc mâncare preparată de angajaţii unei firme de catering, care are închiriate spaţii pentru bucătărie în incinta unităţii spitaliceşti.

Comentarii