8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialȘase copii strâng bani pentru a cumpăra un avion sanitar care să...

Șase copii strâng bani pentru a cumpăra un avion sanitar care să transporte medici și pacienți

Echipa Inquam Photos :,,După ce am zburat cu cei trei copii acum câteva săptămâni la Milano și am văzut cam ce înseamnă asta, a fost clar pentru mine că îi voi ajuta indiferent de ocazie. 
 
Pe scurt, 6 copii între 4 și 14 ani vor spune cum plănuiesc ei să strângă bani pentru avionul care va duce alți copii, cadre medicale și poate și adulți, la destinații unde să poată primi asistență medicală necesară.” – Octav Ganea, Inquam Photos.

 

Șase copii au lansat o campanie de strângere de fonduri care vor servi pentru a cumpăra un avion sanitar care să transporte medici și copii care au nevoie de ajutor medical.

Cei șase copii care au inițiat campania au vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

“Noi suntem Amalia (8 ani), Edward (4 ani), Natalia (9 ani), Ilinca (10 ani), Sabina (8 ani), Maia (12 ani) şi Matei (14 ani). Noi am strâns şi strângem în continuare bani pentru a cumpăra un avion medical, nu doar pentru transportul medicilor, ci şi pentru cel al unor copii bolnavi.

Vino alături de noi joi, 19 noiembrie, la ora 9:30, la o conferință de presă pe zoom, în care vrem să îți povestim despre ideea noastră şi despre ce vrem să facem de acum înainte.

Vrem ca, odată cu lansarea acestui proiect, să putem cumpăra din banii strânși primul avion medical din România pentru Asociația Blondie care, din martie, transportă aproape zilnic copii către spitale şi clinici din alte țări și îi și aduce acasă. Suntem mici, dar așa cum credem în Moș Crăciun și în unicorni, așa credem și în puterea copiilor de a strânge banii pentru un avion. Avem însă nevoie de sprijinul vostru, al oamenilor mari 😊

Ce am făcut până acum? Am  văzut povestea Blondie la televizor, după care am strâns bani vânzând limonadă, donând alocaţia si adăugând la ea şi banii de la Zâna Măseluţă. Cu cât suntem mai mulți, cu atât putem strânge banii mai repede. Poate reușim să facem asta până pe 1 iunie 2021 și astfel să facem noi, copiii, un cadou celor care au nevoie cu disperare de un tratament medical în străinătate, unul care le poate salva viaţa.

Alături de noi la conferință o să fie Adelina Toncean, inițiatoarea Asociației Blondie, ea o să vă poată spune mai bine cât de necesar e un astfel de avion.

Haideți, toti copiii, să strângem bani ca să #luamunavion!”, este mesajul transmis de cei șase copii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă