7 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăSocialȘase copii strâng bani pentru a cumpăra un avion sanitar care să...

Șase copii strâng bani pentru a cumpăra un avion sanitar care să transporte medici și pacienți

Echipa Inquam Photos :,,După ce am zburat cu cei trei copii acum câteva săptămâni la Milano și am văzut cam ce înseamnă asta, a fost clar pentru mine că îi voi ajuta indiferent de ocazie. 
 
Pe scurt, 6 copii între 4 și 14 ani vor spune cum plănuiesc ei să strângă bani pentru avionul care va duce alți copii, cadre medicale și poate și adulți, la destinații unde să poată primi asistență medicală necesară.” – Octav Ganea, Inquam Photos.

 

Șase copii au lansat o campanie de strângere de fonduri care vor servi pentru a cumpăra un avion sanitar care să transporte medici și copii care au nevoie de ajutor medical.

Cei șase copii care au inițiat campania au vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

„Noi suntem Amalia (8 ani), Edward (4 ani), Natalia (9 ani), Ilinca (10 ani), Sabina (8 ani), Maia (12 ani) şi Matei (14 ani). Noi am strâns şi strângem în continuare bani pentru a cumpăra un avion medical, nu doar pentru transportul medicilor, ci şi pentru cel al unor copii bolnavi.

Vino alături de noi joi, 19 noiembrie, la ora 9:30, la o conferință de presă pe zoom, în care vrem să îți povestim despre ideea noastră şi despre ce vrem să facem de acum înainte.

Vrem ca, odată cu lansarea acestui proiect, să putem cumpăra din banii strânși primul avion medical din România pentru Asociația Blondie care, din martie, transportă aproape zilnic copii către spitale şi clinici din alte țări și îi și aduce acasă. Suntem mici, dar așa cum credem în Moș Crăciun și în unicorni, așa credem și în puterea copiilor de a strânge banii pentru un avion. Avem însă nevoie de sprijinul vostru, al oamenilor mari 😊

Ce am făcut până acum? Am  văzut povestea Blondie la televizor, după care am strâns bani vânzând limonadă, donând alocaţia si adăugând la ea şi banii de la Zâna Măseluţă. Cu cât suntem mai mulți, cu atât putem strânge banii mai repede. Poate reușim să facem asta până pe 1 iunie 2021 și astfel să facem noi, copiii, un cadou celor care au nevoie cu disperare de un tratament medical în străinătate, unul care le poate salva viaţa.

Alături de noi la conferință o să fie Adelina Toncean, inițiatoarea Asociației Blondie, ea o să vă poată spune mai bine cât de necesar e un astfel de avion.

Haideți, toti copiii, să strângem bani ca să #luamunavion!”, este mesajul transmis de cei șase copii.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Reguli noi la Târgul de Crăciun din București

Programul la Târgul de Crăciun din Piața Universității din București a fost modificat din cauza restricțiilor impuse de Guvern. Măsurile se aplică începând de...

Bilanț COVID, 27 noiembrie: Peste 1.700 noi cazuri de infectare

Bilanț COVID, 27 noiembrie 2021: 1.727 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 180...

Halele Obor, redeschise parțial. FOTO

Halele Obor au fost redeschise, parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate, zilele trecute, de către inspectorii de la protecţia consumatorilor, a anunţat Autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă