Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-au stabilit comitetele de selecție pentru membrii CNATDCU

Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a finalizat structura comitetelor de selecţie a personalităților care vor face parte din Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.05.2020 - 10:55

"Începând de astăzi, Ministerul Educaţiei şi Cercetării va transmite membrilor comitetelor de selecţie procedura de selecţie şi instrucţiunile tehnice necesare evaluării candidaturilor depuse", anunță un comunicat al MEC.

Printre persoanele care fac parte din aceste comitete de selecție se numără preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară (IFIN) de la Măgurele, acad. Nicolae Zamfir, precum și singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu.

Comentarii