Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Mediului, Costel Alexe

S-au dat amenzi de 168.000 de lei după problemele de mediu de la Sintești

Ministerul Mediului a dat amenzi de 168.000 de lei pentru lipsa deţinerii autorizaţiei de mediu, precum şi pentru eliminarea deşeurilor în afara locurilor autorizate, în urma controalelor efectuate în localitatea Sinteşti (Ilfov).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.05.2020 - 20:21

Controalele s-au efectuat în satul Sintești din comuna Vidra (județul Ilfov) la data de 13 mai 2020.

"Descinderile din 13 mai au vizat verificarea amplasamentelor situate pe raza localităţilor Sinteşti, com. Vidra şi limitrof com. Jilava, pe care au fost sesizate sau există suspiciunea desfăşurării de activităţi ce aduc atingere mediului înconjurător, amplasamente afectate de incinerări de deşeuri şi materiale de orice natură, activităţi ilegale de colectare deşeuri reciclabile, periculoase sau nepericuloase", a anunțat, pe Facebook, Ministerul Mediului.

În urma acestor cotroale, efectuate la data de 13 mai 2020, au fost aplicate pe loc un număr de opt sancţiuni în cuantum de 168.000 lei. Sancţiunile au fost aplicate pentru lipsa deţinerii autorizaţiei de mediu, precum şi pentru eliminarea deşeurilor în afara locurilor autorizate în acest sens, precizează Ministerul Mediului.

Comentarii